SportclubVeluwezoom

1992 - 2017    25 jaar Voetbalplezier

Vacatures (vrijwillige basis)

Share on FacebookShare on TwitterShare via e-mailPrint
Sportclub Veluwezoom Postbus 230 6880 AE VELP  Sportpark “de Pinkenberg” VelpSportclub Veluwezoom info@scveluwezoom.nlSportclub Veluwezoom Ledenadministratie administratie@scveluwezoom.nlSportclub Veluwezoom Clubhuis 026-3640911© Sportclub Veluwezoom 2017Hoofd sponsors

Kantine Medewerkers m/v
(4 uur per dienst)
Voor ons clubhuis zijn wij altijd opzoek naar leden die zich willen inzetten om achter de bar en in de keuken werkzaamheden te verrichten.
Ons clubhuis is op bijna alle dagen van de week tijdens trainings- en wedstrijddagen geopend.
Vind jij het leuk om alle gasten te voorzien van een hapje en een drankje meld je aan of vraag meer informatie.
info@scveluwezoom.nl

—-------

Klus / Onderhoud / Schoonmaakwerkzaamheden m/v
(4 uur per morgen)
Op maandag-woensdag en vrijdagmorgen wordt er door een groepje 65+ werkzaamheden verricht zoals het schoonmaken van kleedkamers, het wieden van onkruid en kleine onderhoudswerkzaamheden.
Gezien de leeftijd van deze leden met een hart voor de club, kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Zoek jij een vrijwilligersjob en kun jij ook nog eens tijdens de koffie pauzes alle voetbal- en wereldproblemen oplossen, dan is dit een gezellig ochtend uitje !
Neem contact op info@scveluwezoom.nl

—-------

Wedstrijdsecretaris m/v (Bestuurfunctie)
Vanaf 30 Juni 2017 zijn wij opzoek naar een wedstrijdsecretaris. Ben jij een regelaar met goede contactuele eigenschappen dan is deze functie misschien iets voor jou. Je regelt voor de elftallen eventuele oefenwedstrijden, je houd je bezig met de veldbezetting, je onderhoud contacten met de KNVB en je bent makkelijk per telefoon of mail, bereikbaar.
Normaliter is de functie wedstrijdsecretaris een bestuursfunctie maar omdat niet iedereen in een bestuur zitting wil nemen is dit niet een pré.
meer info: info@scveluwezoom.nl

—-------
Clubscheidsrechters m/v
(2 ½ uur per wedstrijd)

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken om dat voor elkaar te krijgen, dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter bij Sportclub Veluwezoom te worden.
Spreekt het jou aan om een wedstrijd te leiden meldt je dan aan op info@scveluwezoom.nl
Ben je geschikt dan bestaat de mogelijkheid een cursus “scheidsrechter” op kosten van Sc.Veluwezoom te volgen.

—-------

Redacteur Clubblad / Nieuwsbrief m/v
(4 uur per maand)
10 x Per jaar wordt er door Sc.Veluwezoom een digitaal clubblad verzonden naar leden. Nieuwsfeiten, Wedstrijdprogramma’s en andere interessante onderwerpen, voorzien van illustraties, worden digitaal verzonden naar onze leden. Lijkt het jou wat om redactioneel bezig te zijn of heb je eerst wat vragen. info@scveluwezoom.nl

—-------

Secretaris m/v (Bestuurfunctie)
Ben jij goed in geschrift dan ben jij misschien wel de uitgelezen persoon om zitting te nemen in het bestuur als secretaris. Je onderhoud meestal per mail of brief contacten met andere verenigingen, Gemeente en KNVB. Je leest je in over de reglementen en statuten van de vereniging en je stelt de agenda samen voor de 2 wekelijkse bestuursvergadering en de jaarvergadering in November. Uiteraard worden van beide vergaderingen door jou notulen geschreven die je opslaat op de digitale harde schrijf.
meer info@scveluwezoom.nl

—-------


Meer vacatures


 

Web pagina Sponsor